Ny aktivitet på Albylen, funktionell träning

Nu kör vi igång en ny aktivitet på Albylen onsdagar kl 19.30. Start redan nästa onsdag den 11 november.
För denna aktivitet gäller ordinarie kort alternativt engångsavgift på 50 kr.

Vi testar att köra gång denna aktivitet utan föranmälning, skulle intresset visa sig bli väldigt stort (lagom antal personer per gång är mellan 12-14 stycken) så får vi göra ett bokningssystem på denna aktivitet.

Vi uppmanar alla att följa folkhälsomyndighetens råd att stanna hemma om man inte känner sig helt frisk samt att vi håller avstånd till varandra för att minska riskerna i samband med våra aktiviteter.

Här nedan kommer lite information om vad Funktionell träning är.
Ledare kommer Lina Landin vara.

Kom och prova på Funktionell träning – ett pass som utmanar din centrala styrka, balans, uthållighet och rörlighet allt utifrån dina egna förutsättningar.

Funktionell träning utgår från konceptet Soma Move som i sin tur är starkt inspirerad av positioner i Yogan. Skillnaden är att rörelserna sker i ett snabbare flöde för samtidig konditionsträning och ökat fokus på styrka. Att jag namnger träningsformen ”Funktionell träning” kommer av att man tränar på det som våra kroppar behöver för att fungera i en allt mer krävande vardag, oavsett om vi blir äldre och behöver bättre balans eller om vi har tunga, ensidiga arbeten som ger obalans i våra kroppar.

Funktionell träning lägger stort fokus på coremuskulaturen samt våra stabiliserande strukturer kring axlar, knän och höfter.

Kom och prova!! Jag lovar 45 min svettig rörelseglädje till skön musik. Yogamatta och vattenflaska rekommenderas men skorna kan ni lämna hemma!

Hoppas vi ses!

Mvh Lina Landin

Har ni frågor får ni gärna höra av er, 070-5472826 alt virvelina@gmail.com